Wil jij graag je stress
de baas worden?

Lijkt het je heerlijk om weer grip op je dagelijks leven te hebben? De juiste ballen in de lucht houdend. Niet langer gespannen of gejaagd. Weer een gevoel van overzicht. Een agenda of hoofd die niet langer overloopt. Een to-do lijst, die ‘te doen’ is. Je weer aan jezelf, en dat wat er voor jou écht toe doet, toekomt. Lijkt dat je wat? Dan is de workshop ‘Adem in Adem uit! Leer omgaan met stress, zodat je het de baas blijft’ echt wat voor jou.

Stress minderen of managen?

Stress. Wie kan er niet over meepraten? Je kunt stress hebben van je werk, je financiën, je relatie, kinderen of familie, je fysieke of mentale gezondheid. Er zijn zoveel factoren die je uit balans kunnen halen. Een teveel aan stress kan je goed dwars zitten. Het doet een aanslag op je lijf en leven. Het weerhoudt je ervan om echt tot léven te komen.

Toch is stress niet per definitie ongezond! Zonder stress geen leven namelijk. Stress is een uitdaging. Een prikkel tot groei. Het is pas negatief als stress je ‘teveel wordt’. Als je het gevoel van controle verliest. En dat is voor iedereen anders.

Positieve stress helpt je floreren. Je hoeft stress daarom niet per sé te minderen. Je moet het leren managen. In deze workshop leer je de skills daartoe. Skills die je van huis uit, op school of je werk niet meekrijgt. Skills waarmee je je gevoel van controle en veerkracht vergroot. Zodat je met stress weet om te gaan en er beter tegen bestand bent.


Vitaliteitscoach  & -therapeut. Aangesloten bij 

Wat kun je verwachten?

In deze interactieve workshop gaan we concreet aan de slag. In een kleine groep. In twee uur tijd leer je de ins en outs over stress. Je krijgt helder welke stressveroorzakers bij jou de hoofdrol spelen. Je leert wat je kunt doen om de nadelige gevolgen van stress op je lijf en gezondheid tegen te gaan. Je ontwikkelt ter plekke je eigen strategie om goed met je stress om te gaan. Concrete tips, tools en vaardigheden, een “skillset”, worden je daarbij aangereikt. Verantwoord, krachtig en naar het beste bewijs. Op luchtig nuchtere wijze. Praktisch en zonder poeha, uiteraard. Je gaat met een op maat gemaakt ‘stressmanagementplan’ de deur uit. Je kunt er thuis direct mee aan de slag. Zo weet je exact wat je moet doen om je leven weer vitaal in balans te krijgen.

De workshop is wat voor jou als…

  • Als…je je vaak of misschien wel continu gespannen of gestrest voelt. Je te veel in je hoofd zit. Je te veel zorgen maakt.
  • Als…je met regelmaat het gevoel hebt dat je 1001 dingen te doen hebt, maar niet weet waar te beginnen.
  • Als…je agenda of hoofd steevast overlopen, omdat je te veel moet doen in te weinig tijd.
  • Als…je het gevoel van overzicht of grip op je situatie kwijt bent.
  • Als…er teveel op je bord ligt, omdat je het moeilijk vindt om nee te zeggen of dingen los te laten.
  • Als…je het gevoel hebt dat je maar aan het rennen en vliegen bent. Altijd in de weer. Voor je werk, je gezin, je sociale verplichtingen. Je niet meer aan tijd voor jezelf toekomt.
  • Als…je het gevoel hebt dat je continu achter de feiten aanloopt en steeds meer steekjes laat vallen.

Waar en wanneer is het?


Datum & tijd
Ik geef de workshop in 2018 weer. De data zijn op dit moment nog niet bekend. Wil je weten wanneer ik de workshop weer geef? Schrijf je in voor de Workshop Updates. Dan blijf je op de hoogte.


Lokatie
De workshop vindt plaats in mijn praktijk. Op bedrijventerrein Isselt. Xenonweg 13K in Amersfoort.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Groepsgrootte
We gaan met maximaal 10 personen aan de slag. Zo is er alle aandacht en ruimte voor je persoonlijke situatie en je vragen.

Wat kost het?


De workshop duurt 2 uur en kost 25,00 per persoon. 

Voor workshops op lokatie is duur en tarief in overleg.

Zij gingen je voor…


“Overzichtelijke, heldere en begrijpelijke aanpak!”

Wouter Kok

“Waardevolle praktische aanpak en tools!”
Yvonne Nijdam

“Heerlijk nuchter!”
Marjan van der Kuil

En? Wil jij je stress de baas worden?

Mag ik je laten zien hoe je weer grip op je tijd, je grenzen en je dagelijks leven krijgt? Ik heb (max.) 10 stoelen beschikbaar.

Schrijf je in voor de Workshop Updates. Je hoort het dan als eerste, wanneer ik hem weer geef!Hi, ik ben Carin

Vitaliteitscoach en -therapeut. Vitaliteit betekent voor mij met energie en zin in het leven staan. Fysiek, emotioneel en mentaal in staat zijn om een leven te leven dat bij je past. Bij wie je bent. Bij waar je in gelooft. Waar je voor staat. En waar je voor gaat. Dan kom je pas echt tot léven.

Want er zijn ruim 7,2 miljard mensen op aarde. Toch is er maar één exemplaar van jou. Maar één. Ik geloof dat je iets toe te voegen hebt aan deze wereld. En dat lukt het best als jij ‘goed in je vel’ zit. Daar ben ik van overtuigd. Daar zet ik mijn altijd up to date vakkennis en gedreven, onderzoekende, verbanden leggende, verbaliserende, luisterende, diepgaande en interpersoonlijke talenten heel graag voor in ;-). Dan komen zowel jij als ik echt tot léven. Lijkt dat je wat?

Hou me op de hoogte!