Wil je graag fit worden
zónder sportschool?

Heb jij een bezem in huis? Een vaatwasser? Stofzuiger? Kratje bier? Een trap? Vuile was? Ja? Mooi! Hoef jij niet naar de sportschool, als dat niet je ding is. Kom gewoon naar de workshop ‘Huis, tuin & keukenfitness! ’. Ontdek hoe je makkelijk meer en goed beweegt in je dagelijks leven. Door de dingen die je toch al moet doen, net even anders aan te pakken. Zo ben je ook meteen van je schuldgevoel af dat je ‘wat meer zou moeten bewegen…’!

Slim bewegen

Regelmatig bewegen op een dag is gezonder dan 1 keer per week intensief sporten. Als we dan toch rennen en vliegen in het leven, laten we daar dan meteen gebruik van maken.

Wist je dat een vol kratje bier 16 kg weegt? Als je daar goed mee rondsjouwt, heb jij weer een krachtoefening gedaan. De was ophangen? Als je dat slim doet, zijn de benen weer getraind. Boodschappen doen voor een sterke rug? Het kan. Moet je toch naar je werk? Parkeer die auto wat verder weg of stap een halte eerder uit en loop stevig door naar je kantoorplek. Meer bewegen is echt niet zo ingewikkeld. En hoeft ook niet veel tijd te kosten.

Slim en met plezier beweging integreren in je dagelijks leven. Voldoende bewegen. Goed bewegen. Hurken, bukken, duwen en tillen in en om het huis, zodat je lijf -en je huishouden 😉 – er wel bij varen. Daar draait het om bij Huis-, Tuin- en Keukenfitness.


Vitaliteitscoach  & -therapeut. Aangesloten bij 

Wat kun je verwachten?

In deze interactieve workshop gaan we natuurlijk niet stilzitten. In een kleine groep leer je de ins en outs over de juiste beweegpatronen. Dus zo leren tillen, bukken en bewegen dat je lijf er profijt van heeft. Je leert hoe je met dagelijkse activiteiten en oefeningen je spierkracht vergroot. Je sterker wordt dus. Je krijgt helder wat jij kunt doen om je conditie te verbeteren. Zodat je tot de kleine groep Nederlanders behoort de wél de Nederlandse Norm Gezond Bewegen haalt. Verantwoord, krachtig en naar het beste bewijs. Op luchtig nuchtere wijze. Praktisch en zonder poeha, uiteraard. Je gaat met een op maat gemaakt ‘beweegplan’ de deur uit. Je kunt er thuis en op kantoor direct mee aan de slag. Zo weet je exact wat je moet doen om je lijf sterk en in goede conditie te houden. Kun jij die sportschool lekker links laten liggen!

De workshop is wat voor jou als…

  • Als…je een zittend beroep hebt en niet aan bewegen of sporten toekomt
  • Als…je (voor je werk) juist veel moet bukken, tillen e.d. en dit graag verantwoord wilt doen, zodat je lijf er baat bij heeft
  • Als…je toch eigenlijk een a-sportief type bent en gewoonweg niet van sporten houdt. Dat mag!
  • Als…je van je schuldgevoel af wil dat je te weinig beweegt
  • Als…je gewoon wilt weten wat ‘goede en genoeg beweging’ nou werkelijk inhoudt en hoe dat er dan in het echt uitziet
  • Als…je graag 2 vervelende vliegen in 1 klap slaat, te weten je huishouden & het sporten 😉

Waar en wanneer is het?


Datum & tijd
Ik geef de workshop in 2018 weer. De data zijn op dit moment nog niet bekend. Wil je weten wanneer ik de workshop weer geef? Schrijf je in voor de Workshop Updates. Dan blijf je op de hoogte.

Lokatie & Parkeren

De workshop vindt plaats in mijn praktijk. Op bedrijventerrein Isselt. Xenonweg 13K in Amersfoort. 
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Groepsgrootte
We gaan met maximaal 10 personen aan de slag. Zo is er alle aandacht en ruimte voor je persoonlijke situatie en je vragen.

TIP!
Trek geen strakke skinny jeans of rok aan… Wel iets waarin je makkelijk bewegen kunt.

Wat kost het?


De workshop duurt 2 uur en kost 25,00 per persoon. 

Voor workshops op lokatie is duur en tarief in overleg.

Zij gingen je voor…

“Waardevolle tips om tijdens dagelijkse bezigheden je lichaam te trainen. Ze zijn voor iedereen! De sporter die extra wil bewegen maar ook voor de drukke zakenvrouw/man en de a-sportieveling!”
Yolanda Gagel 

“De score na een paar dagen: al squatend de was opgehangen en vaatwasser ingeruimd, ook de douche is squatend schoon gemaakt. Mijn grootste inzicht was hoe makkelijk je thuis eigenlijk kan ‘fitnessen’.
Carin is 
heerlijk nuchter en maakt het makkelijk behapbaar.”
Marina Prins

“Het kan! Je kunt je dagen zo indelen dat je aan voldoende beweging komt! Ook de ‘praktische oefeningen’ vond ik prettig. Als je het zó doet, is het effectief. Niet te moeilijk. Niet teveel. Carin maakt het haalbaar.
Wat je wilt bereiken, kan. Dat gevoel heeft ze kunnen overbrengen wat mij betreft!”
Marijke Willems

En? Wil jij slim fit worden zonder sportschool?

Voor deze hilarische workshop zijn (max.) 10 geweldige inschrijfplekken beschikbaar.
Doe je mee?

Schrijf je in voor de Workshop Updates. Je hoort het dan als eerste, wanneer ik hem weer geef!
Hi, ik ben Carin

Vitaliteitscoach en -therapeut. Vitaliteit betekent voor mij met energie en zin in het leven staan. Fysiek, emotioneel en mentaal in staat zijn om een leven te leven dat bij je past. Bij wie je bent. Bij waar je in gelooft. Waar je voor staat. En waar je voor gaat. Dan kom je pas echt tot léven.

Want er zijn ruim 7,2 miljard mensen op aarde. Toch is er maar één exemplaar van jou. Maar één. Ik geloof dat je iets toe te voegen hebt aan deze wereld. En dat lukt het best als jij ‘goed in je vel’ zit. Daar ben ik van overtuigd. Daar zet ik mijn altijd up to date vakkennis en gedreven, onderzoekende, verbanden leggende, verbaliserende, luisterende, diepgaande en interpersoonlijke talenten heel graag voor in ;-). Dan komen zowel jij als ik echt tot léven. Lijkt dat je wat?

Ja. Ik geef me op!