Wil jij gezonder eten
op jóuw manier?

Gezond eten. Lekker en bewust. Verantwoord en gevarieerd. Zonder ingewikkeld gedoe. Passend bij je smaak, je situatie en je agenda. Wetend dat je eet wat je nodig hebt. Zonder te vervallen in ‘goede’ en ‘slechte’ voeding, voedingsschema’s of lijstjes met verboden ingrediënten. Klinkt dat als iets wat je zou willen?

Kom dan naar de workshop ‘Appeltje, eitje!’  Daar ontdek je hoe je op een simpele wijze ‘gezond eet op een manier die bij jóu past’. Zodat het je vitaliteit ondersteunt. En jij weer de dingen kunt doen die er voor jou toe doen.

Smakelijk maatwerk!

Voeding. Pfoeh. Daar kun je boeken over vol schrijven. En Tv-programma’s mee vullen. Naar het schijnt. Toch weten de meesten wel wat telt als gezond eten en wat niet. Niettemin haalt slechts 15% van de volwassenen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit. Ook van vis, noten en peulvruchten eten we te weinig. We vullen ons met andere dingen. Want 43% van de Nederlanders kampt met overgewicht.

Gezond eten. De juiste keuzes maken. Het lijkt vandaag de dag een hele opgave. We leven in een maatschappij waar eten overal beschikbaar is. Kant-en-klaar. In supermarkt, eettent, kiosk of kantine. Verleidelijk lekker, makkelijk én snel. Want tijd om te koken hebben we eigenlijk niet.

Aan de andere kant praten goeroe’s je angst voor suiker, gluten en E-nummers aan. Waardoor je ‘keuze’ steeds kariger wordt. Ze bevelen je hippe dieetboeken, supplementen, superfoods en detoxkuurtjes aan. Gezonde voeding lijkt hogere wiskunde, terwijl we aan de basisformules voorbij gaan.

Hoe moet het dan? Hoe zorg je er nu voor dat je voedingspatroon gezond is? Dat doe je door voedingskeuzes te maken die bij jóu passen. Bij wie je bent. Wat je doet. Waar jij van houdt. En bij wat belangrijk voor je is. Want dan wordt gezond eten iets wat je kunt volhouden. Daar draait het om in deze workshop.


Vitaliteitscoach  & -therapeut. Aangesloten bij 

Wat kun je verwachten?

In deze workshop nemen we je huidige eetpatroon onder de loep. En gaan we ‘m ‘upgraden’ naar een volwaardig voedingspatroon. Een gezond patroon dat jij kunt volhouden. We inventariseren je huidige eetgewoontes. We vullen de hiaten. En tackelen de obstakels. Je leert hoe je eenvoudig gevarieerder eet. Hoe je makkelijker maat houdt. Je krijgt tips en tricks om omgevingsinvloeden en ‘eetprikkels’ te managen. Zodat je tot die 15% van de Nederlanders behoort de wél de richtlijnen voor gezonde voeding haalt.

Verantwoord, krachtig en naar het beste bewijs. Op luchtig nuchtere wijze. Praktisch en zonder poeha, uiteraard. Je gaat met een op maat gemaakt ‘voedingsplan‘ (géén schema, lijstjes of dieet!!) de deur uit. Je kunt er thuis direct mee aan de slag. Zo weet je exact wat je kunt doen of laten om je lichaam verantwoord te voeden in plaats van te vullen. Je zult lekkerder in je vel zitten. En al die voedingshypes ontspannen links laten liggen!

De workshop is wat voor jou als…

  • Als…je wilt weten waarom je gezond zou willen eten. En wat het voor je vitaliteit doet.
  • Als…je wilt weten wat gezond eten nou echt inhoudt.
  • Als…je eigenlijk wel gezonder zou willen (gaan) eten. Of vindt dat je dat zou moeten doen. Maar je weet niet hoe.
  • Als…je ergens wel weet hoe je gezond eet. Maar het je toch niet lukt.
  • Als…je je huidige eetpatroon wilt toetsen en upgraden.
  • Als…’gezond eten’ ingewikkeld geworden is door alles wat je leest, hoort en je verteld wordt.
  • Als…je onrustig wordt van alle hypes en wilt weten wat er nu van waar is.
  • Als…je het lastig vindt om maat te houden. Of om minder te snoepen of snacken.
  • Als…je jezelf een ‘slechte eter’ vindt en tips gebruiken kunt.

Waar en wanneer is het?


Datum & tijd
Ik geef de workshop in 2018 weer. De data zijn op dit moment nog niet bekend. Wil je weten wanneer ik de workshop weer geef? Schrijf je in voor de Workshop Updates. Dan blijf je op de hoogte.

Lokatie
De workshop vindt plaats in mijn praktijk. Op bedrijventerrein Isselt. Xenonweg 13K in Amersfoort.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Groepsgrootte
We gaan met maximaal 10 personen aan de slag. Zo is er alle aandacht en ruimte voor je persoonlijke situatie en je vragen.

Wat kost het?


De workshop duurt 2 uur en kost 25,00 per persoon. 

Voor workshops op lokatie is duur en tarief in overleg.

Zij gingen je voor…

“Carin is heerlijk nuchter en maakt het makkelijk behapbaar.”
Marina Prins

“Zeer enthousiaste coach!”
Ineke Groen

“Heerlijk nuchter!”
Marjan van der Kuil

En? Wil jij makkelijker gezonder eten?

Voor deze workshop zijn (max.) 10 inschrijfplekken beschikbaar.
Doe je mee?

Schrijf je in voor de Workshop Updates. Je hoort het dan als eerste, wanneer ik hem weer geef!
Hi, ik ben Carin

Vitaliteitscoach en -therapeut. Vitaliteit betekent voor mij met energie en zin in het leven staan. Fysiek, emotioneel en mentaal in staat zijn om een leven te leven dat bij je past. Bij wie je bent. Bij waar je in gelooft. Waar je voor staat. En waar je voor gaat. Dan kom je pas echt tot léven.

Want er zijn ruim 7,2 miljard mensen op aarde. Toch is er maar één exemplaar van jou. Maar één. Ik geloof dat je iets toe te voegen hebt aan deze wereld. En dat lukt het best als jij ‘goed in je vel’ zit. Daar ben ik van overtuigd. Daar zet ik mijn altijd up to date vakkennis en gedreven, onderzoekende, verbanden leggende, verbaliserende, luisterende, diepgaande en interpersoonlijke talenten heel graag voor in ;-). Dan komen zowel jij als ik echt tot léven. Lijkt dat je wat?

Ja. Ik geef me op!