Wil jij de sleutels tot een energiek,
fit en vitaal leven?


Stel je eens voor. Hoe zou je leven zijn als je het voor elkaar krijgt om vitaal te blijven? Als je zou weten hoe je balans houdt in je energie, gevoel en stress? Als je veerkrachtig weet te blijven. Ook in pittige tijden. Zou jij dan met energie én zin je dag beginnen? In staat om de dingen te doen die er voor jou toe doen? In deze workshop geef ik je graag de sleutels daartoe!

Vaardig fit verder

Het is niet makkelijk in “this day and age”. We leven in een gemaksmaatschappij. Die maakt het ons gek genoeg moeilijk. Want…Hoe kun je nou goed slapen – met kinderen, werk, zorgen, tv en Facebook die je wakker houden? Hoe kun je gezond en niet te veel eten – terwijl die lekkere hap altijd en overal voor het grijpen ligt? Of genoeg bewegen – als je alles vanuit je luie stoel digitaal kunt regelen? Hoe kun je je balans bewaren en je batterij opladen – als je gezin, je werk, je familie en vrienden, kerk of vereniging je agenda en energie opslorpen? Hoe kun je nu vitaal blijven in deze tijd vol verwachtingen en keuzestress?

Het is mogelijk. Je hebt daarvoor iets nodig. En dat is niet een beetje meer wilskracht. Het draait om iets anders tegenwoordig. Namelijk “skillkracht”. Het draait om het hebben van de juiste kennis én vaardigheden. Essentiële ‘skills’ om energiek, fit en gezond te leven. ‘Skills’ die je van huis uit, op school of je werk niet meekrijgt. Maar die je wel zo hard nodig hebt om levendig staande te blijven. In deze veeleisende tijd. Ik leer je ze graag in de workshop!


Vitaliteitscoach  & -therapeut. Aangesloten bij 

Wat kun je verwachten?

In twee uur tijd gaan we de 6 sleutels langs die essentieel zijn om je fit en vitaler te voelen. Je ontdekt waar jouw ‘energielekken’ zitten. Wat voor jou het grootste verschil gaat maken. Je weet waar je moet beginnen. Je weet wat je kunt doen om je vitaliteit te verbeteren. Je leert wat belangrijk is om je vitale veranderingen ook vol te houden. Je krijgt ter plekke handenvol concrete tips, tools en oplossingen, een “skillset”, om je energielekken te dichten. Verantwoord, krachtig en naar het beste bewijs. Op luchtig nuchtere wijze, praktisch en zonder poeha. Uiteraard. Je kunt er thuis direct mee aan de slag. Zo weet je exact wat je moet doen om over meer energie, fitheid en vitaliteit te beschikken.

De workshop is wat voor jou als…

  • Als…je graag meer tot léven wilt komen. Als je je nu vaak moe voelt en kampt met een gebrek aan energie.
  • Als…je met regelmaat gestresst bent. Het te druk hebt of je te veel zorgen maakt. Je maar moeilijk kunt ontspannen.
  • Als…je je fitter wilt voelen. Als je nu niet lekker in je vel zit. Je eigenlijk gezond(er) wilt eten. Misschien wat kilootjes kwijt wil. Of meer wilt bewegen. Het komt er alleen niet van.
  • Als…je niet lekker slaapt. Te weinig of slecht. ’s Ochtends maar moeilijk je bed uitkomt. Overdag after lunch dips hebt.
  • Als…je je gewoonweg niet zo tevreden of gelukkig voelt. Ook al heb je veel om dankbaar voor te zijn.
  • Als…je dolgraag weer met energie en zin je dag beginnen wilt. Alleen de stap naar 1 op 1 coaching een brug te ver vindt. Kom dan vooral en doe er je voordeel mee :-)!

Waar en wanneer is het?


Datum & tijd
Ik geef de workshop in 2018 weer. De data zijn op dit moment nog niet bekend. Wil je weten wanneer ik de workshop weer geef? Schrijf je in voor de Workshop Updates. Dan blijf je op de hoogte.

Lokatie
De workshop vindt plaats in mijn praktijk. Op bedrijventerrein Isselt. Xenonweg 13K in Amersfoort.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Groepsgrootte
We gaan met maximaal 10 personen aan de slag. Zo is er alle aandacht en ruimte voor je persoonlijke situatie en je vragen.

Wat kost het?


De workshop duurt 2 uur en kost 25,00 per persoon. 

Voor workshops op lokatie is duur en tarief in overleg.

Zij deden de workshop…

“Het totaalplaatje helpt om overzicht te krijgen en focus aan te brengen in je eigen situatie.
Goede balans tussen geest en lijf.”
Inge Kok

“Het meest waardevol vond ik het ‘volledige plaatje’ en de praktische oefeningen!”
Marianne ter Maat

“In snelle vaart langs een aantal thema’s en heel praktische tips om te verankeren.
Carin is goed in wat ze doet!”
Matthijs Bramer

“Carin heeft een relativerende, praktische en down-to-earth aanpak!”
Gendia van Cappellen

En? Wil jij graag fitter verder?

Mag ik je laten zien hoe je weer met energie en zin je dag begint?
Ik heb (max.) 10 stoelen beschikbaar. Dus geef je snel op.

Schrijf je in voor de Workshop Updates. Je hoort het dan als eerste, wanneer ik hem weer geef!Hi, ik ben Carin

Vitaliteitscoach en -therapeut. Vitaliteit betekent voor mij met energie en zin in het leven staan. Fysiek, emotioneel en mentaal in staat zijn om een leven te leven dat bij je past. Bij wie je bent. Bij waar je in gelooft. Waar je voor staat. En waar je voor gaat. Dan kom je pas echt tot léven.

Want er zijn ruim 7,2 miljard mensen op aarde. Toch is er maar één exemplaar van jou. Maar één. Ik geloof dat je iets toe te voegen hebt aan deze wereld. En dat lukt het best als jij ‘goed in je vel’ zit. Daar ben ik van overtuigd. Daar zet ik mijn altijd up to date vakkennis en gedreven, onderzoekende, verbanden leggende, verbaliserende, luisterende, diepgaande en interpersoonlijke talenten heel graag voor in ;-). Dan komen zowel jij als ik echt tot léven. Lijkt dat je wat?

Ja. Hou me op de hoogte!