Uitgerust wakker worden.
Ben jij er aan toe?

Fris en fruitig opstaan. Met energie je dag beginnen. Glimlachend je eerste kop koffie inschenken. En dan hup, fluitend naar je werk. En ’s avonds? Dan kijk je weer uit naar je bed. Stap je op jouw tijd onder de wol. En lig je al snel te dromen. Genietend van een verkwikkende nachtrust. Zou het kunnen?

Kom het ontdekken op de workshop ‘Ook Goedemorgen!’  Daar vertel ik je de ‘ins & outs om beter te slapen en uitgerust wakker te worden’ .

Minder schapen, beter slapen!

Misschien vind je dat je eigenlijk te weinig slaapt. Of voel je je al moe bij het opstaan. Of lig je hele kuddes schaapjes te tellen iedere nacht. Je bent echt niet de enige! Meer dan de helft van de Nederlanders kampt hiermee. 1 op 6 mensen valt zelfs in slaap tijdens een feestje of bioscoopbezoekje! Vermoeidheid en slaapproblemen zijn aan de orde van de dag. Het zijn symptomen van deze tijd.

We hebben niet ‘genoeg’ tijd om te slapen. En er is van alles dat ons tegenwoordig wakker houdt. Het kunstlicht dat je dag verlengt. TV en social media die je aandacht vasthouden. Kinderen, werk, stress of slaapstoornissen die je wakker houden. En dat is zonde. Want je productiviteit en creativiteit lijden eronder. Je veerkracht, focus en humeur ook. Evenals je gezondheid.

Slaap is belangrijk dus. Essentieel eigenlijk. Het is een van de belangrijkste sleutels tot vitaliteit! Slapen is een natuurlijk proces. Toch ben je er niet geheel aan ‘overgeleverd’. Aan beter slapen kun je zelf veel doen. Je moet alleen even weten hoe. Wat zijn de do’s en de don’ts? En welke gaan voor jou het verschil maken? Daar draait het om bij de workshop ‘Ook goedemorgen!’. Doe je mee? 


Vitaliteitscoach  & -therapeut. Aangesloten bij 

Wat kun je verwachten?

In deze interactieve workshop duiken we diep in slaap :-). In een kleine groep leer je de ins en outs over goed slapen en uitgerust wakker worden. Je ontdekt of je slaap in te halen hebt. Hoeveel uur slaap jíj nodig hebt. En of je nou eigenlijk een ochtend- of avondmens bent. Of er tussenin. Je kent het nut van een dut. Ontdekt welke factoren je slaap verstoren. En wat je eraan kunt doen. Zodat je tot die helft van de Nederlanders behoort de wél uitgerust wakker wordt.

Verantwoord, krachtig en naar het beste bewijs. Op luchtig nuchtere wijze. Praktisch en zonder poeha, uiteraard. Je gaat met een op maat gemaakt ‘slaapplan‘ de deur uit. Je kunt er thuis direct mee aan de slag. Zo weet je exact wat je moet doen of laten om fris en fruitig op te staan. En glimlachend je eerste kop koffie weer in te schenken!

De workshop is wat voor jou als…

  • Als…je met regelmaat slechte nachten hebt en moe wakker wordt
  • Als…je structureel te weinig slaapt en je dat graag anders ziet
  • Als…je moeite hebt met inslapen of doorslapen
  • Als…je slaapritme verstoord wordt door wissel- of ploegendiensten
  • Als…je jezelf een ‘slechte slaper’ vindt en tips gebruiken kunt

Waar en wanneer is het?


Lokatie & Parkeren
De workshop vindt plaats in mijn praktijk. Op bedrijventerrein Isselt. Xenonweg 13K in Amersfoort. 
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Groepsgrootte
We gaan met maximaal 10 personen aan de slag. Zo is er alle aandacht en ruimte voor je persoonlijke situatie en je vragen.

TIP!
Je mag je hoofdkussen meenemen… ;-).


Datum & tijd
Ik geef de workshop in 2018 weer. De data zijn op dit moment nog niet bekend. Wil je weten wanneer ik de workshop weer geef? Schrijf je in voor de Workshop Updates. Dan blijf je op de hoogte

Wat kost het?


De workshop duurt 2 uur en kost 25,00 per persoon. 

Voor workshops op lokatie is duur en tarief in overleg.

Zij gingen je voor…

“Carin is heerlijk nuchter en maakt het makkelijk behapbaar.”
Marina Prins

“Zeer enthousiaste coach!”
Ineke Groen

“Heerlijk nuchter!”
Marjan van der Kuil

En? Wil jij beter slapen en uitgerust wakker worden?

Voor deze allesbehalve slaapverwekkende workshop zijn (max.) 10 inschrijfplekken beschikbaar. Doe je mee?

Schrijf je in voor de Workshop Updates. Je hoort het dan als eerste, wanneer ik hem weer geef!
Hi, ik ben Carin

Vitaliteitscoach en -therapeut. Vitaliteit betekent voor mij met energie en zin in het leven staan. Fysiek, emotioneel en mentaal in staat zijn om een leven te leven dat bij je past. Bij wie je bent. Bij waar je in gelooft. Waar je voor staat. En waar je voor gaat. Dan kom je pas echt tot léven.

Want er zijn ruim 7,2 miljard mensen op aarde. Toch is er maar één exemplaar van jou. Maar één. Ik geloof dat je iets toe te voegen hebt aan deze wereld. En dat lukt het best als jij ‘goed in je vel’ zit. Daar ben ik van overtuigd. Daar zet ik mijn altijd up to date vakkennis en gedreven, onderzoekende, verbanden leggende, verbaliserende, luisterende, diepgaande en interpersoonlijke talenten heel graag voor in ;-). Dan komen zowel jij als ik echt tot léven. Lijkt dat je wat?

Ja. Ik geef me op!
Scroll naar top
Carin Hobbelman draait op SYS PlatformSYS Platform