Zin in je leven?!

Workshop

Gelukkig en zinvol leven. Weten wat voor jou het leven de moeite waard maakt. Dat helder en concreet voor ogen hebben. Als een gids voor je dagelijks leven en je beslissingen. Klinkt dat als iets wat je zou willen?

Kom dan naar de workshop ‘Zin in je leven!’. Daar ontdek je hoe je heel praktisch ‘meer geluk, voldoening en tevredenheid ervaart in je leven’. Doordat je de dingen doet die er voor jou echt toe doen. Je voelt dat je weer of meer tot leven komt. 

Jouw waarden. Jouw leven.

In een wereld die veel van je vraagt is het lastig om je eigen koers te varen. Ideaalbeelden over het ‘gelukkige leven’ vliegen je om de oren. Tijd om te bepalen wat nou écht belangrijk voor jóu is, nemen we niet. En ons gevoel van geluk laten we vaak afhangen van de waan van de dag. Met ‘zin in je leven’ staan, is niet vanzelfsprekend.

Gelukkig laat onderzoek zien dat je gevoel van geluk voor 40% beïnvloedbaar is. Door jezelf. Je bent dus niet aan je omstandigheden of genen overgeleverd. Aan je gevoelsleven kun je sturing geven!

Daarnaast geeft zingeving betekenis aan je leven. Aan het grote en het kleine. De precieze inkleuring is voor iedereen anders. Bepaald door je eigen verhaal, je waarden, je verlangens en je kunnen. Niet door de waan van de wereld.

Je gevoelsleven en je zingeving zijn belangrijke sleutels tot vitaliteit. Ze dragen bij aan je gevoel van geluk, voldoening en tevredenheid in het leven. Je kunt er zelf veel aan doen. Je moet alleen weten hoe. Kom het voor jezelf ontdekken! In de workshop ‘Zin in je leven!’.

Carin Hobbelman.  
Vitaliteitscoach, trainer en therapeut
Aangesloten bij:

De workshop is wat voor jou als...

  • Als je wilt ontdekken hoe je sturing kunt geven aan je gevoelsleven.
  • Als je rondloopt met de vraag  hoe je je gelukkiger kunt voelen. 
  • Als je een drive zoekt om wat aan je gezondheid, vitaliteit of je situatie te gaan doen.
  • Als je helder voor ogen wilt krijgen wat écht belangrijk voor jóu is. 
  • Als je graag meer zingeving en richting in je leven ervaren wilt. 
  • Als je wilt voelen wat jou echt in beweging zet. 
  • Als je duidelijk wilt hebben wat er voor jou echt toe doet om te floreren. 
  • Als je zicht wilt hebben op de voor jou belangrijkste doelen in je leven. 
  • Als je wilt stoppen met vergelijken en echt jouw eigen koers wilt gaan varen.
  • Kortom, als je wilt weten wat voor jou het leven de moeite van het leven waard maakt.

Wat kun je verwachten?

In deze workshop richten we ons op je gevoelsleven en levensdoelen. Je krijgt inzicht in het nut van je emoties. De positieve én de negatieve. Je ontvangt veel direct toepasbare tips en tools om je gevoelsleven te managen. Zodat je gevoel van geluk of voldoening toeneemt. We gaan ook concreet aan de slag met het ontdekken van je ‘levensdoelen’. Je krijgt helder wat voor jóu belangrijk is. Waar jíj blij van wordt. Waar jouw hart ligt en wat jou in beweging zet. Zodat je bewuster keuzes maakt in je dagelijks leven. En je meer voldoening, tevredenheid en zin in je leven ervaart.

Verantwoord, krachtig en naar het beste bewijs. Op luchtig nuchtere wijze. Praktisch en zonder poeha, uiteraard. Je gaat met een op maat gemaakt ‘plan de campagne‘ de deur uit. Je kunt er thuis direct mee aan de slag. Zo weet je exact wat je kunt doen of laten om met meer zin in je leven te staan!

Waar en wanneer is het?

Datum & tijd
Ik geef de workshop later dit jaar weer. Wil je weten wanneer? Geef je dan op voor de Workshop Updates.

Lokatie
De workshop vindt plaats in mijn praktijk. Op bedrijventerrein Isselt. Xenonweg 13K in Amersfoort.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Groepsgrootte
We gaan met maximaal 10 personen aan de slag. Zo is er alle aandacht en ruimte voor je persoonlijke situatie en je vragen.

Wat kost het?

De workshop duurt 2 uur en kost 25,00 per persoon. 

Voor workshops op lokatie is duur en tarief in overleg.

Wat anderen over mijn workshops zeggen...

“Een duidelijke workshop met logische en onderbouwde opbouw. Je kunt het goed overbrengen, goed luisteren en het in een logisch systeem zetten. Het was serieus maar ook met humor.

Het meest waardevolle waren wel de praktische tips die zo snel effect hebben en die ik heel makkelijk kan uitvoeren of toe passen. Een erg aangename verrassing dat je je gevoel zo makkelijk zelf kunt beïnvloeden, waardoor je minder afhankelijk wordt van je emoties.”

Annemieke Wittepol

Wil jij meer zin in je leven hebben?

Voor deze workshop zijn (max.) 10 inschrijfplekken beschikbaar.
Doe je mee?

Schrijf je in voor de Workshop Updates. Je hoort het dan als eerste, wanneer ik hem weer geef!

Hi, ik ben Carin

Vitaliteitscoach, -trainer en -therapeut. Vitaliteit betekent voor mij met energie en zin in het leven staan. Fysiek, emotioneel en mentaal in staat zijn om een leven te leven dat bij je past. Bij wie je bent. Bij waar je in gelooft. Waar je voor staat. En waar je voor gaat. Dan kom je pas echt tot léven.

Want er zijn ruim 7,2 miljard mensen op aarde. Toch is er maar één exemplaar van jou. Maar één. Ik geloof dat je iets toe te voegen hebt aan deze wereld. En dat lukt het best als jij ‘goed in je vel’ zit. Daar ben ik van overtuigd. Daar zet ik mijn altijd up-to-date vakkennis en gedreven, onderzoekende, luisterende, diepgravende en betrokken hart graag voor in. Dan komen zowel jij als ik echt tot léven. Lijkt dat je wat?